LINE UP

Φάκα

Οι Φάκα μετά από μια πολύ δυνατή σεζόν με πολλά live,έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για το δεύτερο δίσκο τους ,έρχονται στην σκηνή του let me know festival για να μας ξεσηκώσουν σε ήχους punk rock ..


Vaulter

Οι Vaulter είναι το νέο μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα στα τέλη του 2016 από πρώην μέλη των 'i saw 43 sunsets', ψάχνοντας τρόπο να εκφραστούν μέσα από νέο ήχο. Συνδυάζουν το grunge με τα blues και κλείνουν το μάτι στην pop. Μέσα στο 2017 ηχογραφούν το πρώτο τους demo και το διαθέτουν δωρεάν προς απόλαυσή σας. Τον Οκτώβριο ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους με πρώτο σταθμό το let me know festival ενώ παράλληλα δουλεύουν το υλικό τους για την ολοκλήρωση του πρώτου δίσκου.


Revision

Οι Revision είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ σχήμα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το χειμώνα του 2013 και αποτελείται από τους Χάρη Καλλιοντζόγλου (φωνή, κιθάρα), Ανδρέα (Andythes) Θεοδοσίου (κιθάρα), Κυριάκο Βαλσαμή •kyanoun• (μπάσο) & Kοσμά Ανδρεόπουλο (Τύμπανα).

Χαρακτηριστικό του ήχου τους είναι οι alternative dark μελωδίες οι οποίες πατούν πάνω σε βρετανικούς δρόμους.

Στις Live εμφανίσεις τους παρουσιάζουν την προσωπική τους δουλειά πλαισιωμένη με διασκευές από μπάντες που έχουν επηρεάσει την μουσική τους όπως The Smiths, Interpol, Editors, Inspiral Carpets κ.α . ενω αυτη την περίοδο ετοιμάζονται για την εμφάνιση τους στο Let Me Know Festival!

Site: http://www.revisionband.gr
Music: http://www.revisionband.gr/tagged/music

Email: revisionbandgr@gmail.com


Nerrves

Οι Nerrves είναι μία garage–punk μπάντα που σχηματίστηκε το 2013 στην Αθήνα, όταν ένας σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς μία πόλη στον Καναδά. Ξεκίνησε σαν τρίο από τους Nίκο, Στέλιο και Γιάννη ενώ στα μέσα του 2015 προστέθηκε ο Jiomy στα πλήκτρα.Κυκλοφόρησαν το PEST EP to 2014 και ολοκληρώνουν το πρώτο τους full-length album που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές τις νέας χρονιάς.

Μουσικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τα αμερικάνικα underground συγκροτήματα των 80’s και το νέο κύμα της Garage σκηνής, ενώ τα φωνητικά δανείζονται στοιχεία της νέο–ψυχεδέλειας.

Είναι πολύ χαρούμενοι που "εγκαινιάζουν" τη νέα σεζόν με την εμφάνισή τους στο LetmeKnow festival.


Mondecai

Οι Μondecai ξεκίνησαν το 2016 να πάιζουν μουσική στο σαλόνι του Erjon Kapedani(κιθάρα, φωνή ) και σε διάφορα secret gigs μαζί με τους Σωτήρη Φιλιππόπουλο (δεύτερη κιθάρα) Ιωσήφ Σοφίο (Ντραμς) Αντώνη Γεωργικόπουλο (Μπάσο) και Χρήστο Παπαγεωργακη (τρομπέτα).

Αντλώντας ιδέες από Shoegaze, Indie Rock, Post-rock και Folk ακροβατούμε ανάμεσα σε χαοτικές ενορχηστρώσεις και ταξιδιάρικα περάσματα.


Blue Night Trip

Οι Blue Night Trip είναι μια rock n' roll μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013 από τέσσερις φίλους: Panos Mellor - vocals/guitar (The Liza...rdz,The Ducky Boyz), TakisAp. - bass, Billy Psychobilly - guitar/vocals (The Psykicks), Panos Ramone - drums/b.vocals (Toxica Apovlita, The Psykicks, The B-Sides, The Tipsies).

Έχουν εμφανιστεί live σε διάφορους χώρους όπως το Κύτταρο, το Αν club, το After Dark, το Remedy και το Tiki Bar, σε festival όπως το Indie Free καθώς και σε διάφορα κοινωνικοπολιτικά στέκια και πάρκα. Τον Σεπτέμβρη του 2015 ο Billy έφυγε απο την μπάντα και στη θέση του ήρθε ο Ske (Toxica Apovlita, The Tipsies).

Το let me know θα είναι το πρώτο live για την νέα σεζόν και μια ευχάριστη διακοπή, από τις εγγραφές του πρώτου δίσκου.


Echo Basement

Οι Echo Basement είναι μία indie/post μπάντα που δημιουργεί στην Αθήνα από το 2009 δικά της κομμάτια, είτε ορχηστρικά ή με αγγλόφωνο στίχο. Χαρακτηριστικό τους τα ατμοσφαιρικά και ρυθμικά κομμάτια, τα μελωδικά αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και τα ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται. Το 2011 είχαν κυκλοφορήσει αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον τίτλο «Stop Rewind Play», ενώ το 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album με τον τίτλο «Placid» (Fm Records).
www.echobasement.com
https://www.facebook.com/EchoBasement
https://twitter.com/Echo_Basement